Evi Prinsjesdag webinar: speciaal voor financieel adviseurs, accountants en fiscalisten

Evi van Lanschot, gekleed in een paarse jurk, wandelt voor het Binnenhof in Den Haag.

Er staat een jaar vol fiscale veranderingen op ons te wachten. Welke voorstellen halen het Belastingplan 2025 en welke overige fiscale maatregelen worden voorgesteld? Nu nog onzeker, maar vanaf Prinsjesdag is er duidelijkheid. Speciaal voor financieel adviseurs, accountants en fiscalisten organiseert Evi een Prinsjesdag webinar op vrijdag 20 september om 10.30 uur.

Wat kunt u verwachten?

In een uur zorgen Hanneke Kroonenberg en Patrick Fransen - specialisten van de Evi Academy – ervoor dat u op de hoogte bent van aankomende veranderingen voor uw klanten. Zij zetten de belangrijkste aandachtspunten die gepresenteerd zijn met Prinsjesdag voor financieel adviseurs, accountants en fiscalisten op een rij. Er is focus op de gevolgen voor lijfrente en vermogensopbouw. En natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen.

Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop:

Sprekers

Hanneke Kroonenberg

Hanneke Kroonenberg

Hoofd Kenniscentrum, Van Lanschot Kempen

Patrick Fransen

Patrick Fransen

Structureringsspecialist, Van Lanschot Kempen

Permanente Educatie

In één uur op de hoogte van de fiscale veranderingen voor uw klantgroep en bovendien een PE-punt krijgen? Voor CFP’ers is dit mogelijk. Vermeld uw CFP/FFP-nummer en geboortedatum bij uw inschrijving. Overige deelnemers die het webinar live volgen, kunnen achteraf nagaan of deelname voor hun beroepsorganisatie PE-punten oplevert, dan wel zelf hun deelname registreren in het betreffende PE-systeem. Zij ontvangen in ieder geval van een certificaat ter bewijs van deelname.

Wij kijken ernaar uit om u online te verwelkomen op 20 september!

Gerelateerd

Nieuws

Marit Bouwmeester pakt goud!

Olympisch goud pakken, al vóór de laatste wedstrijd is gezeild. ‘Onze’ Marit Bouwmeester kan dat! Evi is trotse sponsor van Marit, en na haar fantastische prestatie op de Spelen in Marseille extra trots. Marit mag zichzelf de succesvolste olympische zeilster aller tijden noemen!

Nieuws

Webinar: Beleggingsvisie 2024

Productmanager beleggen Remment-Jan Bakker gaat in gesprek met beleggingsstrateeg Joost van Leenders. Tijdens dit webinar blikken we kort terug op het beweeglijke jaar 2023. Daarna gaan we ons richten op 2024. 

18.188.255.204